tányér

tányér

Bizonyára mindannyian jártunk már szállodában, vagy hotelben. Amennyiben igen, észre vehettük, hogy az étkezések során a tányér általában minden vendéglátó helyen egyforma. Ennek oka igen egyszerű: Azok a tányérok, amelyek igen nagy használatban vannak, sokkal hamarabb tönkre mehetnek. Éppen ezért fontos, hogy ezek a termékek igen nagy teherbírásúak legyenek, valamint megbízható minőséget biztosítsanak a vendégek számára. A nagyobb vendéglátó helyek is minden esetben olyan tányérokat vásárolnak, amelyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Ezek, az úgynevezett hotel tányérok külön megerősített széllel kerülnek a kereskedők polcaira, így abban az esetben is jól megtartják minőségüket és külsejüket, amennyiben esetleg nagyobb ütéseknek vannak kitéve mondjuk a mosogatás során. Természetesen ezek a tányérok is ugyanúgy használhatóak mikrohullámú sütőben, mint normál társaik, valamint formatervezésüknek köszönhetően a pincérek könnyedén tudnak akár több darabot is egyszerre szervírozni, vagy éppen elvinni a konyhába.