erotikus munka

erotikus munka

Miről is van szó? Nagyon sok magyar lány választja az erotikus munka lehetőségét, annak minden válfajában. A választást nyilván befolyásolják a szociális körülmények az hogy milyen mintát látott gyerekkorában, mennyire iskolázott, milyen a személyisége. De ettől függetlenül ne ítéljük el azt, aki erotikus munka iránt érdeklődik!

Jellemzően a vidéki lányok azok, akik kényszerből kezdenek erotikus munkába, mert kezdeni akarnak valamit az életükkel, és ezért felköltöznek Pestre az egyetem, főiskola mellett. Vagy csak mert nem bírják a vidéki életet, és pörgésre vágynak. A szülők pláne ha vidékikről van szó, nem tudják támogatni a gyerekeiket, ugyanis kell fizetni albérletet, rezsit, étkezést, tandíjat, tankönyveket és mégiscsak fiatalokról van szó a szórakozást is. Ezt kevés szülő tudja megengedni magának. A diákmunkák 500-1000 Ft-os óradíja akkor se lenne elég erre, ha lenne elég ilyen jellegű munka. Az ösztöndíj pedig nevetséges 20000 Ft körüli összeg. És ekkor jönnek képbe a különböző erotikus munka lehetőségek.

Általában a szerényebb lányok a hostesskedéssel kezdik, nincs is ezzel semmi baj. De ezután jönnek az igazán jól fizető munkák. Annak aki csinos, előbb-utóbb felajánlanak más jellegű lehetőségeket is, ami több pénzzel jár, de amiért nyilván többet is kell nyújtani. És innen már nem nagyon fordulnak vissza a lányok, mert aki idáig eljutott, az nyilvánvalóan nem mond nemet, főleg hogy innen jönnek csak a nagy pénzek. Ez egy lefelé vezető spirál, mert aki egyszer belekóstolt ebbe az életbe, nyilvánvalóan nehezen adja fel. A szép lányokat egyre többet hívják exkluzív, vip partykba, ahol megismerik a tehetős 30+-os pasikat, akik anyagi támogatást nyújtanak az egyetemista lányoknak.
Rengeteg hirdetést lehet találni mindkét oldalról, a kereslet és a kínálat találkozik. A támogatók jönnek-mennek, folyamatosan újat kell keresni. Ez pedig megszokáshoz vezet, a lányoknak az, hogy a testükből élnek, olyan mintha kezet fognának valakivel.

Egyes statisztikák szerint minden huszadik magyar pénzért szexel, vagy végez valamilyen erotikus munkát. Ennek az egyetemisták életében a későbbiekben lehet hátránya. Ugyanis ha kiderül, mert előkerül egy-két fotó akkor teljesen mindegy, hogy a jelenben mennyire megbízható munkaerő, nagy eséllyel elbocsájtják, és a karrier lehetőségei leszűkülnek. A másik lehetőség, hogy nem tud kiszállni az erotikus munka világából, mert nehéz feladni ezt az életszínvonalat, a többszázezres táskákat, utazásokat, és elmenni egy ahhoz képest igen szerény összegért dolgozni a saját szakmájába. Pedig 25 évesen sokszor már veteránnak számító lányok hamar kiöregszenek, és kénytelenek olyan erotikus munkákat is elvállalni, ami kevesebb pénzzel jár, de még mindig nagyságrendekkel több, mint az átlagos fizetések.