erotikus munka

erotikus munka

„Nem egyszerű helyzet előtt áll az aki ezen a területen szeretne dolgozni, mert a kínálat olykor végtelen talán nagyobb a kínálat mint egyes használtcikkekből. A legnagyobb problémát az erotikus munka világában az okozza, hogy nagyon sokféle ajánlat létezik és az esetek nagy részében fals és átverős hirdetésekkel lehet találkozni. A döntést tovább nehezíti az, hogy lehet akár ügynökségeken keresztül dolgozni vagy akár valamilyen „”privát”” helyen is, de országonként változóan clubokban és magánházakban is. A legnagyobb meglepetést azok a hirdetések okozhatják amelyek így címszóval rendelkeznek „”Utcai erotikus munkára keresünk lányokat”” , itt már a munkakör leírásának a burkolását finoman szólva sem próbálták meg, mert ilyet is lehet …
Az ügynökségek által kínált erotikus munkáknál viszonylag biztonságba tudhatják magukat a munkát vállalók, de sajnos garanciát ők sem tudnak adni semmire és legfőképpen senkire, mivel hírből sem ismerik az ügyfeleiket. Viszont ami kicsit biztatóbb, hogy különböző listákat hoznak létre a megbízható és nem megbízható ügyfeleikről ezzel fokozva a biztonságot.
A privát lakásokban erotikus munkát vállalóknak azonban már esetenként több problémával is szembe kell nézniük, a legnagyobb problémát mindig az anyagiak okozzák, mert ebben az iparágban a lakás tulajdonosok olykor olyan költségeket számolnak fel, hogy a végelszámolásoknál olykor olyan fizetés jön ki ami talán még egy gyári munkánál is rosszabb.
A clubokról is nyugodt szívvel elmondható az, hogy nem mindig és nem mindenki találja meg anyagilag a számítását és ez nagyon sokszor komolyan vitákhoz és problémákhoz szokott vezetni ami az esetek többségében a munkát vállaló kárával zárul.
Végeredményként az erotikus munkát vállalóknak mindenképpen fontos tanács, hogy nézzek még is informálják le hová is mennek dolgozni, erre kiváló segítséget nyújtanak különböző fórumok amik az interneten fellelhetőek.