szerver bérlés

Ma már ahhoz, hogy egy adott vállalaton belül hatékonyan és gyorsan folyjon a munka, elengedhetetlen a megfelelő számítógépes felkészültség, illetve felszereltség. A komolyabb munkákat már csakis a modernebb, gyorsabb gépeken lehet úgy elvégezni, hogy a munka valóban fennakadások nélkül haladjon. Ha Ön is úgy gondolja, hogy itt az ideje lecserélni a régi gépeket és egy kicsit újítani, erre viszont nincs megfelelő anyagi fedezete, akkor a DoclerWeb által biztosított szerver bérlés az a szolgáltatás ami garantáltan elnyeri tetszését.

Vállalatunk gondolt azokra a cégtulajdonosokra, akik nem engedhetnek meg maguknak egy nagyobb befektetést a számítógépes eszközök terén és éppen ezért hozta létre a szerver bérlés szolgáltatást. Egy olyan nagyszerű lehetőségről van szó, mely által nagyobb beruházás nélkül juthat a vállalat elvárásainak megfelelő számítógépes eszközhöz. A szerver bérlés esetünkben tehát annyit tesz, hogy új eszközök vásárlása nélkül, akármikor tudja növelni bérelt gépének a memóriáját, szükség esetében a processzorának sebességét, az adott merevlemezeinek méretét, valamint változtathatja a rendelkezésre álló sávszélesség nagyságát is, ha erre igény adódik.

A szerver bérlés a DoclerWeb-nél személyre szabható, ugyanis a megadott, illetve választott szerverkonfiguráció bármikor módosítható, nem szabtunk határokat. A bérelt szervereket természetesen szigorú biztonsági és technikai körülmények között helyezzük el, viszont ha mégis gond adódna, hiba történne, biztosítani tudjuk a csereszervert a probléma megoldásáig, ami Önnek nem jelent plusz kiadást.

Forduljon hozzánk bizalommal a szerver bérlés szolgáltatás érdekében és biztos lehet benne, hogy tökéletesen elégedett lesz döntésével, hiszen olyan számítógépes felszereltséget kap és egy olyan profi csapat munkája lesz Ön mögött, mely által a hatékony munka garantált!