építő zselé

Napjainkban már hazánkban is rendkívüli népszerűségnek örvendenek a műkörmök, legyenek azok visszafogottak és szolidak, vagy látványosak, színesek és gazdagon díszítettek.

Az igényesen elkészített műkörmök rendkívül tartósak és strapabíróak, és az esztétikum mellett az is mellettük szól, hogy nem kell néhány naponta lemosni és újra festeni, mint a lakkozott körmöket. A műkörmök sohasem válnak unalmassá, mivel a színekből, mintákból és formákból gyakorlatilag végtelen számú kombináció létezik, és a csillámokról és effekt porokról még nem is beszéltünk. A lehetőségeknek csak a fantázia, illetve a kreativitás szabhat határt.

Az igazán szép és igényes műkörmök elkészítéséhez szükség van ügyességre, azonban emellett elengedhetetlen a minőségi alapanyag is.

A MarilyNails építő zselé ideális választás nem csak a tapasztalt, hanem kezdő műkörmös szakemberek számára is, hiszen a barátságos árfekvés mellett további előnyük, hogy használatuk könnyű, egyszerű és gyorsan elsajátítható. Továbbá a keverési arányt nem lehet elrontani.

Mára az építő zselék egyre inkább kiszorítják a porcelánt, mivel könnyebb formázni és reszelni, továbbá a zselével történő munka nem jár kellemetlen, szúrós szaggal. A MarilyNails építőzselék LED lámpa alatt 1-1,5 perc, míg UV lámpa alatt 3 perc alatt tökéletesre kötnek, azonban szabad levegőn egyáltalán nem, tehát formázásukkal nem kell sietni. Gél termékcsaládunk segítségével tölthetsz sablon nélkül a körömlemezre, vagy építhetsz akár sablonra is.

A pink és fehér színű építő zselék mellett kínálunk körömágy hosszabbító anyagokat is.

Kínálatunkban található sűrűbb állagú és könnyebben terülő átlátszó zselé is, tehát bátran kijelenthetjük, hogy bárki megtalálhatja termékeink között azt, amivel a legjobban szeret dolgozni. Egy vékony réteg ArchiBase gél a puszta körömlemezen használva segít a műkörmöket még erősebbé és tartósabbá varázsolni. A zselék felviteléhez kényelmes, ergonomikus ecsetek széles választékát kínáljuk.
Amennyiben minőségi, de megfizethető alapanyagokat keresel, nálunk megtalálod!