betoncsiszolás

A padlókkal kapcsolatban cégünk óriási tapasztalattal rendelkezik, hiszen vállalkozásunk immár több, mint húsz éve indult, mint padlóburkolással foglalkozó kivitelező cég.

Később tevékenységi körünk jelentősen kibővült, és mára a padlók valódi szakértőinek számítunk, és minden felmerülő kérdésre és problémára széles körű megoldásokat kínálunk. Mind az általunk használt technológiák, mind szerszámkészletünk, mind eszközparkunk a lehető legkorszerűbb, emellett kiemelten környezetbarát. Piacvezető megoldásaink immár nem csupán belföldön, hanem a nemzetközi piacokon is rendkívül népszerűnek számítanak.

Nem csupán a padlók kialakítására koncentrálunk, hanem annak fenntarthatóságára és karbantartására is nagy figyelmet fordítunk, aminek köszönhetően környezetkímélő karbantartási rendszereket és technológiákat is forgalmazunk.

Általánosságban elmondható, hogy a betoncsiszolás feladatát mindenki a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kívánja elvégezni, ehhez azonban a megfelelő szakmai tapasztalat és felkészültség mellett elengedhetetlenül szükségesek a legjobb gépek is. Cégünk egész Magyarországon a legszélesebb portfólióval rendelkezik padlócsiszoló gépekből. Ennek köszönhetően van lehetőségünk minden feladathoz kiválóan alkalmazkodni, illetve ki tudjuk elégíteni a legmagasabb igényeket is.

A Duratiq gépcsalád tagjai kiemelten népszerű termékeinknek számítanak, ami természetesen nem a véletlen műve.

Rendkívül jó minőségű, hosszú élettartamú eszközökről van szó. A létfontosságú alkatrészek, mint a csiszolófej és az elektromos szekrény teljes mértékben porálló, hermetikusan tömített kialakítással rendelkeznek. A porállóság nem csupán az élettartamot növeli, de a csiszolási pontosságot is javítja. A könnyen átlátható és egyszerűen kezelhető digitális vezérlőpanel folyamatos visszajelzést biztosít, ami magasabb szintű irányítást tesz lehetővé a csiszolási folyamatok felett.

A Duratiq csiszológépekre jellemző a remekül kiegyensúlyozott vázkialakítás, valamint a kiváló ergonómia, aminek egyenes következménye a könnyű irányíthatóság. A különleges biztonsági funkciókat szintén érdemes velük kapcsolatban megemlíteni. A tökéletes eszközöket jelentik a lehető leghatékonyabb munkához, ha beton padlók előkészítéséről, polírozásáról, valamint a terazzo padlók és más természetes kő padlófelületek javításáról és fényezéséről van szó.

A gépeket nem csupán forgalmazzuk, hanem a javítás is tevékenységi körünkbe tartozik.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye igénybe térítésmentes konzultációnkat, vagy kérjen tőlünk árajánlatot!