szépkártya

Hatalmas program- és szolgáltatás-választék várja a kártyabirtokosokat a Szépkártya-elfogadóhelyek kínálatából országszerte. Tájékozódjon a legfrissebb információkról, az elfogadóhelyekről rendszeresen nálunk.

A hétszázötvenezret már januárban meghaladta, jelenleg az egymillió felé közelít az eddig igényelt Széchenyi Pihenő Kártyák száma. A kártyabirtokos dolgozók országszerte hatalmas kínálatból választhatnak, a Szépkártya-elfogadóhelyek szolgáltatásaiból. A plasztikkal kapcsolatos hírek, információk pedig honlapunkon segítik az érdeklődőket. S hogy mi mindent kell, illetve érdemes tudni az utalványkártyáról, és az elfogadóhelyekről?

A Szépkártya-elfogadóhelyek a pihenőkártya három alszámlájához rendelt szolgáltatásokkal várják a kártyabirtokosokat, és a társkártya-tulajdonosokat. A legnagyobb keretösszeggel rendelkező szállás alszámla belföldi szálláshely-szolgáltatásokra fordítható. A szolgáltatók között sokféle árkategóriájú és típusú szálláshely kínál pihenési lehetőséget a dolgozóknak. A vendéglátás alszámlához tartozó szolgáltatási köröket éttermek és pizzériák, vendéglők és frissensülteket kínáló elfogadóhelyek kínálják. Jelenleg ez a legnépszerűbb zsebe a SZÉP Kártyának.

Honlapunkon beszámoltunk róla, hogy a Pihenőkártya szabadidő zsebe miben változott a legutóbbi módosításoknak köszönhetően. A legsokoldalúbb, ám legkisebb keretösszeggel bíró alszámla felhasználását nagymértékben kibővítették. Az egészségmegőrző szolgáltatások jótékony hatását mostantól sokkal több sporttal, sporthoz kapcsolódó szolgáltatással is megtámogathatják a kártyával rendelkezők. A Szépkártya-elfogadóhelyek között így sportpálya-bérleti lehetőséget, sporteszköz kölcsönzést nyújtó szolgáltatókat is találni.

Legyen naprakészen informálva a SZÉP Kártyával kapcsolatban, tájékozódjon rendszeresen portálunk híreiből!