reptérparkoló

Jól tudjuk, hogy Ferihegy parkolás szempontjából tartogat kihívásokat, ami nem meglepő, hiszen itt van az ország legnagyobb és legfontosabb reptere.

Reptéri parkolónkat azért hoztuk létre, hogy a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében gondoskodhassunk ügyfeleink személyautóinak parkolásáról.

A Ferihegy Airport Parking (röviden csak F.A.P.) Vecsés területén található, ezért gyakori, hogy egyszerűen csak Vecsés parkoló néven emlegetik.

Létesítményünk Budapest felől legegyszerűbben a Repülőtéri gyorsforgalmi úton és a vecsési 400-as úton, míg az M0-ás felől érkezve az M0-M4 reptéri csomópontján keresztül (M0-n 42-es kijáró) közelíthető meg. Vecsés belterületén F.A.P. táblák is segítik a tájékozódást.

A ránk bízott autókat éjjel-nappal őrizzük, többek között nyolc kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszer segítségével.

Egyidejűleg több, mint háromszáz autó biztonságos tárolására vagyunk képesek zárt garázsainkban, illetve nyitott és fedett beállóinkban. Az autók egyszerű tárolásánál és őrzésénél sokkal többet nyújtunk, hiszen légkondicionált, komfortos kisbuszainkkal biztosítjuk ügyfeleink számára a reptéri transzfert is. Kollégáink segítséget nyújtanak a csomagok átpakolásában, majd rövid adminisztrációt követően eljuttatjuk a kívánt reptéri terminálig, méghozzá az indulási szintre, a lehető legközelebb a bejárathoz. Visszaérkezéskor, miután átvette csomagjait a repülőtéren, hívása után mindössze tíz perccel meg is érkezünk a megadott terminál érkezési szintjére, és visszajuttatjuk Önöket autójukhoz.

A F.A.P. mindezek mellett néhány rendkívül hasznos és ingyenes szolgáltatással is kedveskedik ügyfeleinek;

ilyen például az indítóakkumulátor töltés („bebikázás”), vagy a poggyász súlyának lemérése.

Mindig is büszkék voltunk arra, hogy magas színvonalú szolgáltatásaink ellenére is fapados árakkal dolgozunk, tehát alacsony és korrekt árakon, bármilyen rejtett költség vagy apró betűs rész nélkül. A fizetésre távozáskor kerül sor, méghozzá kizárólag készpénzben. Parkolóhelyet a weboldalunkon található űrlap kitöltésével, illetve e-mailben is foglalhat, azonban telefonon aznapi megrendelésre is van lehetőség.

Fontos megjegyezni, hogy cégünk nem küld automatikus megerősítő e-mailt; mi személyesen válaszolunk mindenkinek, erre azonban várni kell némi időt.
Amennyiben valamilyen különleges parkolási igénye merül fel, vagy szolgáltatásaink hosszú távon (több, mint hat hónap) kívánja igénybe venni, egyedi szerződéskötésre is van lehetőség; ilyen esetben a parkolási díjfizetés feltételei is egyedileg kerülnek megállapításra.