windex folyadékhűtő

Tapasztalt, szakértő csapatunk immár hosszú évtizedek óta foglalkozik többek között légkondicionálók forgalmazásával, beszerelésével és javításával, ezért jól tudjuk, melyik típusokat érdemes elkerülni, amennyiben hosszú távra tervezünk, illetve tudjuk, hogy például egy minőségi Glee vagy Windex klíma a hosszú évekig, sőt, akár évtizedekig működik majd kifogástalanul. Tapasztalataink szerint ideális esetben akár húsz évig is tökéletesen működőképes maradhat egy légkondicionáló, természetesen kizárólag megfelelő karbantartás mellett.

Tevékenységi körünk részét képezi még a konyhai elszívó, illetve száraz légcsatorna tisztítás, hűtőközegek szivárgásvizsgálata, továbbá hőszivattyús rendszerek tervezése, telepítés és karbantartása.
Közeli partnerségben állunk a világpiacon is érdekelt Windex Grouppal, aminek köszönhetően Magyarországon már kizárólag nálunk kapható Windex hőszivattyú, folyadékhűtő, hőleadó és fan-coil.

Hőszivattyús megoldásaink nem csupán maximális hőkomfortot biztosítanak ingatlanának, hanem abban is biztos lehet, hogy emellett takarékosságban is élen járnak.

Mivel nagymértékben használnak fel környezeti energiát, megfelelnek a „zöld lakások” követelményeinek is.

Az általunk forgalmazott folyadékhűtők teljesítménytartománya rendkívül széles; 5kW-tól egészen 1MW-ig terjed, tehát ipari felhasználás mellett lakásokba is kínálunk termékeket. Hőszivattyús kialakítás esetén a folyadékhűtők a komforttér fűtésére is alkalmassá válnak. Cégünk erőssége az erős mérnöki háttér, aminek köszönhetően a készülékek vezérlését és belső szerkezetét személyre tudjuk szabni.

A hűtés során keletkező hulladékhő hasznosítása szintén nem jelent akadályt számunkra, aminek köszönhetően nem megy kárba semmilyen energia. Ez nem csak költséghatékonyság szempontjából nagyszerű, hanem rendkívül környezetkímélő is.
Termékeinkről többet megtudhat könnyen áttekinthető, PDF formátumban letölthető katalógusunkból. Amennyiben a közösségi médiában követ minket, legújabb híreinkről és eseményeinkről sem marad le.