Interaktív tábla szoftver

Interaktív tábla szoftver

Interwrite™ Workspace ExamView Edition – táblaszoftver

Ezen szoftvercsomag egyebek mellett már magyar nyelven is elérhető, ez azt jelenti, hogy nem csak a szoftverek nyelvezete magyar nyelvű, hanem a teljese súgó rendszer is honosított, minden gond nélkül kezeli az ékezetes betűket is.

A csomag kiegészítéseként elérhető egy úgynevezett Interwrite conect is, amely képek és animációk óriási gyűjteményét foglalja magában, melynek segítségével érdekesebbé és változatosabbá tehető az órákon előadott tananyag.

A szoftvercsomagban található programok rendkívül jól kezelhető, letisztult, kifinomult tulajdonságokkal rendelkeznek, amely okán egyszerűbb és gyorsabb felkészülni a tanórákra.

 

A MimioStudio három lefontosabb szoftvere a n MimioStudio Jegyzetfüzet, MimioStudio Eszközök, MimioStudio Galéria.

Jegyzetfüzet több lapos munkaterületet ad a tanórák anyagának elkészítéséhez.A szoftver többféle szövegszerkesztéshez használatos funkcióval lett felvértezve. A szemléltetéshez remek segítséget nyújtva különféle objektumokat hozhatunk létre pl. vonalakat, nyilakat, szövegdobozokat és különféle síkidomokat is. A jegyzetekbe akár háttérként akár objektumként különféle képeket állíthatunk be.

A MimioStudio Eszközök segítségével rendkívül hasznos és látványos magyarázó jegyzeteket lehet készíteni, melyben az összes objektuma, rajzoló és átalakító funkciója elérhető.

MimioStudio Galéria a bemutatók készítéséhez a legjobb választás, videókat, képeket, sablonok sőt még kész bemutatókat is tartalmaz.